Wil je écht meer weten van keramiek, dan is een lessenreeks ideaal voor je. 

 

LESSENREEKSEN / ATELIER 2023

In al onze lessenreeksen staat het aanleren van de giettechniek (zie hier) in de aandacht. Van het ontwerp en het maken van een mal tot een volledig afgewerkt product. 

Hoewel de giettechniek niet ingewikkeld is, vraag dit proces toch enige tijd en geduld om tot een volledig afgewerkt product te komen. Stel je verwachtingen dus bij en hoop niet dat je na 10 lessen met een volledige serviesset naar huis kan. Je maakt tussendoor wel andere stukken met de basistechnieken die tijdens deze lessenreeks ook worden aangeleerd.  Dit kan zowel om gebruiksgoed als decoratieve stukken gaan. 

Je beleeft hier sowieso een geweldige klei-ervaring en je krijgt gegarandeerd de smaak te pakken naar meer. De technieken en afwerkingsmogelijkheden zijn zo goed als oneindig binnen de kleiwereld. We helpen je om het bos door de bomen te blijven zien.en de techniek en stijl te vinden die jou het best ligt.

En niet te vergeten : het is hier altijd geweldig gezellig, gemoedelijk , lachen en ontspannen !

Ter info : Er wordt geen draailes gegeven. Daarvoor sturen we je graag door naar collega's.

.

DONDERDAGAVONDEN van 19u tot 21.30u : de plaatsjes voor de lessenreeks zijn momenteel bezet. Zet je op de wachtlijst indien je interesse hebt om in te springen wanneer er iemand zou wegvallen.

 

Dit is incl. :

gietklei en boetseerklei

plaaster voor mallen 

ruwbak (1/2 kleine oven)

glazuurbak wordt aangerekend aan ..€/kg (kan afwijken afhankelijk van de wijzigende energieprijzen)

Gemiste lessen worden niet terugbetaald en kunnen vanwege de volle atelier-agenda niet worden ingehaald op een ander moment.

 

zet je op de wachtlijst : 

  

lessenreeks wachtlijst

0,00 €

  • Beschikbaar

 

  

BETALINGEN : 

Je kan je deelname aan een workshop/cursus/lessenreeks/... enkel via deze website reserveren. Betaling van het volledige bedrag gebeurt dus onmiddellijk.

 

ANNULATIE:

Door de cursusgever SUMUS : in geval de cursus niet kan doorgaan wegens te weinig inschrijvingen of overmacht, krijg je je inschrijvingsgeld volledig teruggestort.

 

Door de CURSIST : inschrijvingsgeld wordt enkel terugbetaald (minus een administratieve kost van 20€) wanneer er een nieuwe cursist ter vervanging aangebracht of gevonden wordt vóór aanvang van de cursus/workshop.