Wil je écht meer weten van keramiek, dan is een lessenreeks ideaal voor je. 

 

LESSENREEKSEN / ATELIER 2022

.

- heb je al enige ervaring dan kan je op deze avonden/namiddagen onder BEGELEIDING-OP-MAAT aan jouw EIGEN PROJECT werken.

- heb je nog geen ervaring dan wordt in de eerste lessen de focus hoofdzakelijk gelegd op het leren van mallen maken, vervolgens komen er ook andere technieken aan bod, waarin je volledig begeleid wordt. 

 

DONDERDAGEN van 19u tot 21.30u

In deze lessenreeks worden de beginselen van de basistechnieken uitgelegd + het maken van een gietmal naar eigen ontwerp. 

 

9 lessen :   (ref DO0610)  6/13/20/27 oktober, 17/24 november, 1/8/15 december

prijs 5 lessen : 285,-

 

Dit is incl. :

1/2 emmer gietklei

1/2 pak klei

plaaster voor max. 2 mallen 

ruwbak (1/2 kleine oven)

glazuurbak wordt aangerekend aan 10€/kg (kan afwijken afhankelijk van de wijzigende energieprijzen)

 

Gemiste lessen worden niet terugbetaald en kunnen vanwege de volle atelier-agenda niet worden ingehaald op een ander moment.

 

max.  8 personen

 

Er wordt GEEN DRAAILES gegeven.

 

DO0610

285,00 €

  • Beperkt beschikbaar

 

  

BETALINGEN : 

Je kan je deelname aan een workshop/cursus/lessenreeks/... enkel via deze website reserveren. Betaling van het volledige bedrag gebeurt dus onmiddellijk.

 

ANNULATIE:

In geval de cursus niet kan doorgaan wegens te weinig inschrijvingen of overmacht, krijg je het lesgeld volledig teruggestort. 

 

Terugbetalingen van het lesgeld bij annulatie van de cursist  worden enkel uitgevoerd indien er een nieuwe cursist gevonden wordt vóór aanvang van de cursus. (minus een administratieve kost van 20€)