Vrij atelier 8-beurtenkaart

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om thuis aan de slag te gaan met wat er hier eerder met veel enthousiasme werd geleerd en ontdekt.  Voor degenen die de smaak te pakken hebben en graag op zelfstandige basis aan hun project werken is er vanaf nu een 10-beurtenkaart waarmee je volgens je eigen agenda en ritme in het atelier aan de slag kan.

 

WANNEER ? Op alle momenten dat er een andere workshop wordt gegeven in het atelier, is er ruimte gereserveerd voor maximum 4 cursisten van het vrije atelier. Alle data staan hieronder opgelijst.

 

HOE ? Van zodra je een 10-beurtenkaart hebt aangekocht kan je je plaatsje(s) reserveren met vermelding van je beurtenkaartnummer.

 

VOOR WIE ? Wie al enige ervaring heeft met de techniek waarop hij/zij wil focussen tijdens het vrije atelier. Het is de bedoeling dat je zo zelfstandig mogelijk werkt, maar ilona is wel in de buurt om je verder te helpen wanneer je vastloopt.

 

PRIJS : 120€   (de 8-beurtenkaart is geldig van Januari tem juni - niet komen opdagen bij een reservatie = beurt kwijt)

 

MATERIAAL : Je brengt  je eigen basismateriaal mee (set met naald, zachte en harde lomer, miret, houten boetseertools,... =  in het atelier te koop) en, mesje, handdoek, schort, plastic om je werk mee af te dekken. 

De glazuren van het atelier kunnen gebruikt worden.( Andere glazuren moeten hier eerst besproken en goedgekeurd worden.) De glazuren en het bakken worden per stuk of per oven afgerekend. Klei en gietklei kunnen ook in het atelier worden aangekocht.

 

 

Enkele afspraken : het laatste kwartier van jouw sessie is bedoeld om je werkplek op te ruimen en netjes te maken. Ontsmetten doen wij.  Sowieso : handen ontsmetten en masker dragen.

 

sessie

15,00 €

  • Beschikbaar

BETALINGEN : 

Je kan je deelname aan een workshop/cursus/lessenreeks/... enkel via deze website reserveren. Betaling van het volledige bedrag gebeurt dus onmiddellijk.

 

ANNULATIE:

In geval de cursus niet kan doorgaan wegens te weinig inschrijvingen of overmacht, krijg je het lesgeld volledig teruggestort. 

 

Terugbetalingen van het lesgeld bij annulatie van de cursist  worden enkel uitgevoerd indien er een nieuwe cursist gevonden wordt vóór aanvang van de cursus. (minus een administratieve kost van 20€)

 

CORONA : indien de les niet kan doorgaan ten gevolge van corona-maatregelen, wordt de les naar een later moment verplaatst. Er wordt geen lesgeld terugbetaald. Kan je je op de nieuwe datum niet vrij maken ? Dan kan je voor de waarde van jouw inschrijvingsgeld keramiek aankopen in de shop of kan je je inschrijven voor een andere workshop.